Видеопродукция и редакция

Видеозаснемане и монтаж на рекламни и музикални клипове, ТВ предавания и корпоративни филми, ремонтаж и монтаж на видеоматериали.


New Edition Studious е студио, специализирано в предлагането на пълен набор от видео услуги при създаване на криейтив решения за разнообразни нужди. Видео услугите, които New Edition Studious студио предлага се отличават с високо качество, а продуктите, които създаваме са оригинални, лесно разпознаваеми и запомнящи се.
Видеопродукцията представлява процеса на създаване на видео – от зараждането на идеята, писането на сценария, снимането на движещи се изображения (видеозаснемане), през създаване на комбинации, история, редактиране, звукова обработка, постродукционни процеси, докато се получи крайния продукт.
В New Edition Studious се работи с висококачествената техника и софтуерни продукти. Независимо дали сте решили да заснемете видео навън сред природата или в студио – ние ще ви осигурим всичко необходимо за подготовката, самото заснемане, монтажът и финалната обработка на видео материала.

РЕАЛИЗИРАНИ НОВИ ПРОЕКТИ

Шоу на прическата и красотата-СОФИЯ 2017
Интеркоафйор България
Шоу на прическата и красотата-СОФИЯ 2017
Орлин Валяков и Иван Ганев
Антонина-Питай Бог
Режисура: Г.Мичев, оператор: Ог. Гешев
АНТОНИНА & MARTIN NEDELJKOVIC-ИЗГУБЕНИ
Режисура: Г.Мичев, оператор: Ог. Гешев

РЕКЛАМНО ВИДЕО

КОРПОРАТИВНО ВИДЕО

ТВ ПРЕДАВАНИЯ

МУЗИКАЛНО ВИДЕО

АВТОРСКИ ПРАВА НА "НЮ ЕДИШЪН СТУДИЕС"

Всички материали в този сайт са защитени с авторски права! Копиране, репликация и посегателство върху интелектуалната собственост се преследва от закона в Република България!