ЛИЧНИ ФОТОСЕСИИ

Професионално фотозаснемане на индивидуални лични фотосесии. Подарък за Вас или Ваши приятели с качествена фотография, гарантираща спомените Ви.
Личната фотосесия е начин да запечатаме и опитомим няколко мига от настоящето, да ги превърнем в спомени, към които да се връщаме след време. Снимките от личните фотосесии са един прекрасен начин да изразим себе си, да съхраним този образ и да се връщаме към него, когато имаме нужда от това – за радост, за утеха или пък просто ей така, без причина.

ЦЕНИ ЗА ЛИЧНИ ФОТОСЕСИИ

ЦЕНОВИ ВАРИАНТИ:

ПАКЕТ "МИНИ"
Получавате минимум 10 обработени снимки, без включен ретуш в тях.Всички снимки от фотосесията записани на USB. Продължителност на фотосесията: 1 час на открито място или в студио. Срок за изработка минимум 5 работни дни.
ЦЕНА НА ПАКЕТА: 100 лв.


ПАКЕТ "УНИВЕРСАЛ"
Получавате минимум 15 обработени снимки, с включен ретуш в 5 от тях.Всички снимки от фотосесията записани на USB. Продължителност на фотосесията: 1 час на открито място или в студио. Срок за изработка минимум 7 работни дни.
ЦЕНА НА ПАКЕТА: 150 лв.


ПАКЕТ "МАКС"
Получавате минимум 25 обработени снимки, с включен ретуш в 10 от тях.Всички снимки от фотосесията записани на USB. Продължителност на фотосесията: 2 час на открито място или в студио. Срок за изработка минимум 10 работни дни.
ЦЕНА НА ПАКЕТА: 190 лв.